Nu finns vi i BIM-object | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Nu finns vi i BIM-object

Aktuellt

 / 2022-08-16

Nu finns vi i BIM-object

Nu underlättar vi för alla arkitekter och föreskrivande att integrera handtag, knoppar, dörrhandtag och badrumstillbehör i sina projekt. Beslag Design finns nu i databasen BIM-object som har flera miljoner användare. Flera av våra produkter finns tillgängliga för nedladdning idag och vi arbetar aktivt med att skapa filer för hela vårt sortiment.

Foto: mwinteriordesign.se

Vi erbjuder BIM-object för att kunna hjälpa designers, arkitekter, ingenjörer och föreskrivande med att planera och visualisera sina projekt på ett lätt och effektivt sätt. 

Vad är BIM?

BIM-object är en plats för arkitekter och andra konsulter i föreskrivande led där man kan hitta produkter som är bäst lämpade för det man planerar att bygga. BIM underlättar projektering från idé till färdig produkt. 

I ett BIM-objekt samlar vi all dokumentation om vår produkt såsom c/c mått, bredd, höjd, material och länkar. Och redan på idéstadiet kan våra produkter, med hjälp av 3D-filer, läggas in i ritningen vilket effektiviserar planeringen och visualiseringen. Information om Byggvarubedömningen och SundaHus finns även tillgänglig på bedömda produkter i BIM.

Beslag Designs objekt finns tillgängliga för nedladdning här.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.