Nu finns vi i BIM-object | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Nu finns vi i BIM-object

Aktuellt

 / 2022-08-16

Nu finns vi i BIM-object

Nu underlättar vi för alla arkitekter och föreskrivande att integrera handtag, knoppar, dörrhandtag och badrumstillbehör i sina projekt. Beslag Design finns nu i databasen BIM-object som har flera miljoner användare. Flera av våra produkter finns tillgängliga för nedladdning idag och vi arbetar aktivt med att skapa filer för hela vårt sortiment.

Foto: mwinteriordesign.se

Vi erbjuder BIM-object för att kunna hjälpa designers, arkitekter, ingenjörer och föreskrivande med att planera och visualisera sina projekt på ett lätt och effektivt sätt. 

Vad är BIM?

BIM-object är en plats för arkitekter och andra konsulter i föreskrivande led där man kan hitta produkter som är bäst lämpade för det man planerar att bygga. BIM underlättar projektering från idé till färdig produkt. 

I ett BIM-objekt samlar vi all dokumentation om vår produkt såsom c/c mått, bredd, höjd, material och länkar. Och redan på idéstadiet kan våra produkter, med hjälp av 3D-filer, läggas in i ritningen vilket effektiviserar planeringen och visualiseringen. Information om Byggvarubedömningen och SundaHus finns även tillgänglig på bedömda produkter i BIM.

Beslag Designs objekt finns tillgängliga för nedladdning här.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Pressfrukost för Jubilee, formgiven av Monica Förster

Pressfrukost för Jubilee, formgiven av Monica Förster

Igår hade vi en pressfrukost på Restaurang Oxenstiernan i deras Chambre Separée för att visa upp vår nya jubileumskollektion, formgiven av Monica Förster. PR-byrån Trendgruppen hjälpte oss att anordna frukosten och hade smyckat lokalen så fint med fokus på Jubilee. Monica Förster var på plats för att berätta mer om kollektionen och avslutade med orden "Beslag Design är ett företag som ni ska hålla ögonen på därför att man känner just att det är den här fina kulturen och jag tror att det är så man bygger ett modernt företag idag".
Jubilee - Kvalitet i minsta detalj

Jubilee - Kvalitet i minsta detalj

Vi firar ett halvsekel i designens tjänst – med en jubileumskollektion i samarbete med hyllade Monica Förster, svensk designer i världsklass. Kollektionen är noggrant genomtänkt och det var viktigt för oss på Beslag Design att allt exponeringsmaterial kring kollektionen skulle andas jubileum, sticka ut och hålla en hög kvalité. Allt från skyltar, trycksaker, filmer, texter och förpackningar ska precis som kollektionen i sig utrycka en industriell känsla och ha en design som håller över tid.