Förstärker med ny försäljningschef | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Beslag Design förstärker med ny försäljningschef

Aktuellt

 / 2022-12-01

Beslag Design förstärker med ny försäljningschef

Med vårt innovativa och efterfrågade sortiment av beslag och inredningsdetaljer är vi idag branschledande i Sverige. För att ta nya geografiska marknader och möta framtidens utmaningar välkomnar vi Mattias Gunnarsson som ny försäljningschef. Mattias har en bred och lång erfarenhet inom branschen liksom inom försäljning och ledarskap. Han kommer närmast från rollen som försäljningschef på Alape. I rollen som försäljningschef på Beslag Design kommer Mattias ha totalansvaret för försäljningen.


Idag står Sverige för ungefär tre fjärdedelar av vår omsättning. Den näst största marknaden är Norge där vi idag har tre säljare. Men på de flesta andra marknader finns Beslag Design inte alls eller har bara "börjat skrapa på ytan". Vi ser att potentialen är stor utanför Sverige och Norge och det blir nu en av Mattias utmaningar - att ta nästa steg i att stärka Beslag Designs position och ta nya geografiska marknader."Mattias passar med sitt säljfokus och branscherfarenhet perfekt in i rollen som försäljningschef på Beslag Design och den tillväxtresa vi är mitt i. Jag är mycket glad att kunna välkomna honom till oss och ser fram emot att arbeta tillsammans med Mattias."


Pär Winberg, VD Beslag Design."Är oerhört glad och motiverad över att få chansen att vara med på resan att ta Beslag Design till nästa nivå. Vill passa på att tacka Pär och övriga i styrelsen för förtroendet. Jag ser väldigt mycket fram emot att så snart som möjligt träffa kunder/partners/ leverantörer och alla andra som bidrar till Beslag Designs framgång.


Mattias Gunnarsson, ny försäljningschef Beslag Design.


"Är oerhört glad och motiverad över att få chansen att vara med på resan att ta Beslag Design till nästa nivå. Vill passa på att tacka Pär och övriga i styrelsen för förtroendet. Jag ser väldigt mycket fram emot att så snart som möjligt träffa kunder/partners/ leverantörer och alla andra som bidrar till Beslag Designs framgång.


Mattias Gunnarsson, ny försäljningschef Beslag Design.


Vi låter vår nya försäljningschef svara på några frågor och introducera sig själv.
Läs intervjun med Mattias här »

Dela inlägget

Liknande artiklar