Lär känna: Emira går i pension efter 24 år på Beslag Design | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Lär känna mig: Emira går i pension efter 24 år på Beslag Design

Lär känna oss

 / 2023-02-27

Lär känna mig: Emira går i pension efter 24 år på Beslag Design

Varje månad gör vi en liten intervju med en anställd på Beslag Design. Den här månaden har vi äran att presentera Emira som har arbetat på Beslag Design i hela 24 år. Emira ska snart gå i pension och vi ville passa på att lära känna henne lite bättre.Hej Emira. Året var 1999 när du började arbeta på Beslag Design. Kan du berätta lite om resan som har vart sen dess?

- Det har vart väldigt roligt. När jag började var ägarna Hans och Björn Bergström, som nu även de är pensionerade, mina chefer. De var så snälla och hjälpte mig med allt när jag var ny här. Vi har haft en bra kontakt under alla dessa år och det har vart spännande att få vara med på den här resan som Beslag Design har gjort.

Sen jag började -99 har vi huserat i tre olika lokaler. Vårt nuvarande kontor är klart finast men de tidigare lokalerna var mindre och mer personliga tycker jag. Förr var vi också många färre som arbetade. Nu är vi fler vilket klart också är roligt.

Vad har du haft för roller på Beslag Design och vad har du gjort allra senast?
- Jag har jobbat på lagret alla år och mest vid packmaskinen. Har också arbetat med plock.

Vad tar du med dig från åren på Beslag Design och finns det något du kommer att sakna lite extra?
- Jag tänker lite extra på en nära kollega som jag arbetade med i ungefär 15 år. Hon finns alltid med i mina tankar. Åren på Beslag Design har vart väldigt roliga – jag gör mitt jobb, vi skrattar och skojar och är ett härligt team på packavdelningen.

Så spännande med en ny fas i livet. Vad ska du fylla dina dagar med som pensionär?
- Ja, det är väldigt spännande och jag längtar varje dag nu! Jag går från att jobba 100% till att bli pensionär så jag kommer att ta det väldigt lugnt i början sen får jag se vad jag hittar på. Direkt när jag har slutat så flyger vi till mitt hemland Bosnien. Där har vi en stor trädgård så det ska bli roligt att fixa och dona där. Vi kommer sedan att resa fram och tillbaka mellan Sverige och Bosnien. Njuta av livet och umgås med barn och barnbarn.

24 år är en lång tid och många produkter har säkert kommit och gått. Har du någon produkt ur sortimentet som har blivit lite av en favorit?
- Knopp 2538 är min favorit.

Tack för allt Emira och vi önskar dig all lycka i din nya fas i livet som pensionär.


Dela inlägget

Liknande artiklar

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

Köksreling Aveny – nu i fler utföranden

För att kunna skapa en vacker helhet och matcha detaljerna i köket lanserar vi köksreling Aveny i två nya utföranden; mattsvart och borstad rostfritt. Med de två nya utförandena kan du nu matcha detaljerna i de flesta kök. Aveny skapar ordning och reda bland köksverktyg och dekorativa detaljer du vill ha nära till hands i en enkel skandinavisk design. En tidlös detalj tillverkad i robusta material som håller. Välj mellan vårt kompletta set eller skapa ditt helt egna system med förlängningskitet.
Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrumsinspiration – 6 detaljer som piffar upp badrummet

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet och det är där vi spenderar mycket tid varje dag. Det är därför viktigt att ha ett badrum som känns trivsamt och inbjudande. Beslag Design guidar dig till detaljerna som hjälper dig att uppfylla badrumsdrömmen eller för att piffa befintligt badrum med små enkla medel. Badrumsinteriör i form av krokar som skapar ordning och reda, tvålpumpshållare och toalettpappershållare – små detaljer som lyfter badrummet och gör helheten komplett.