Lär känna: Emira går i pension efter 24 år på Beslag Design | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Lär känna mig: Emira går i pension efter 24 år på Beslag Design

Lär känna oss

 / 2023-02-27

Lär känna mig: Emira går i pension efter 24 år på Beslag Design

Varje månad gör vi en liten intervju med en anställd på Beslag Design. Den här månaden har vi äran att presentera Emira som har arbetat på Beslag Design i hela 24 år. Emira ska snart gå i pension och vi ville passa på att lära känna henne lite bättre.Hej Emira. Året var 1999 när du började arbeta på Beslag Design. Kan du berätta lite om resan som har vart sen dess?

- Det har vart väldigt roligt. När jag började var ägarna Hans och Björn Bergström, som nu även de är pensionerade, mina chefer. De var så snälla och hjälpte mig med allt när jag var ny här. Vi har haft en bra kontakt under alla dessa år och det har vart spännande att få vara med på den här resan som Beslag Design har gjort.

Sen jag började -99 har vi huserat i tre olika lokaler. Vårt nuvarande kontor är klart finast men de tidigare lokalerna var mindre och mer personliga tycker jag. Förr var vi också många färre som arbetade. Nu är vi fler vilket klart också är roligt.

Vad har du haft för roller på Beslag Design och vad har du gjort allra senast?
- Jag har jobbat på lagret alla år och mest vid packmaskinen. Har också arbetat med plock.

Vad tar du med dig från åren på Beslag Design och finns det något du kommer att sakna lite extra?
- Jag tänker lite extra på en nära kollega som jag arbetade med i ungefär 15 år. Hon finns alltid med i mina tankar. Åren på Beslag Design har vart väldigt roliga – jag gör mitt jobb, vi skrattar och skojar och är ett härligt team på packavdelningen.

Så spännande med en ny fas i livet. Vad ska du fylla dina dagar med som pensionär?
- Ja, det är väldigt spännande och jag längtar varje dag nu! Jag går från att jobba 100% till att bli pensionär så jag kommer att ta det väldigt lugnt i början sen får jag se vad jag hittar på. Direkt när jag har slutat så flyger vi till mitt hemland Bosnien. Där har vi en stor trädgård så det ska bli roligt att fixa och dona där. Vi kommer sedan att resa fram och tillbaka mellan Sverige och Bosnien. Njuta av livet och umgås med barn och barnbarn.

24 år är en lång tid och många produkter har säkert kommit och gått. Har du någon produkt ur sortimentet som har blivit lite av en favorit?
- Knopp 2538 är min favorit.

Tack för allt Emira och vi önskar dig all lycka i din nya fas i livet som pensionär.


Dela inlägget

Liknande artiklar

LED-profil Apex installation – Steg-för-steg guide

LED-profil Apex installation – Steg-för-steg guide

LED-profil Apex, designad för infälld montering, ger ett elegant och jämnt ljussken. Den passar väl in i olika inredningar, allt från köksskåp och lådor till vitrinskåp och garderober. Tillsammans med Gamla Uppsala Snickeri guidar vi dig genom varje steg för att säkerställa en smidig och snygg installation av Apex.