Beslag Design 2023 Resumé: Ett år av designutveckling och ambitioner
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Beslag Design reflekterar över året som gick och ser fram emot 2024

Aktuellt

 / 2023-12-14

Beslag Design reflekterar över året som gick och ser fram emot 2024

Året 2023 börjar lida mot sitt slut, och vi på Beslag Design är glada att kunna blicka tillbaka på ännu ett år fyllt av spännande utveckling och framsteg. Vår strävan att erbjuda beslag och inredningsdetaljer, som förhöjer både hem och offentliga miljöer, har varit vårt fokus. Här är en summering av vårt händelserika år och en hälsning från vår nya VD.

 
1. Spännande produktnyheter
Vi har utvidgat vårt sortiment och introducerat flera spännande produktnyheter över olika kategorier. Bland dessa lanseringar, som har varit hjärtat av Beslag Design, nämner vi särskilt:

• En utökad färgpalett för vår köksreling Aveny.
Nexus, en banbrytande belysningsnyhet.
Spira, marknadens mest minimalistiska design.
Helix i mörk brons, en tidlös och trendig färg.


2. Egen design- och produktutveckling

Beslag Designs produktutvecklare omvandlar innovativa idéer till konkreta produkter som kompletterar vårt befintliga sortiment. Under det senaste året har vi framgångsrikt lanserat flera produkter som har skapats av vårt produktutvecklingsteam, inklusive knopp Esther, profilhandtag Side, handtag Bror, serien Riff och dörrstopp Dexter. Aveny, Spira och Uno är också några av de framstående produkter som designats av Beslag Design.


3. Effektiviserad och optimerad plockprocess

Vi har investerat i digital hantering av kundorder för att effektivisera och optimera vår plockprocess på lagret. Detta steg är avgörande för att möta kundernas framtida krav och förväntningar, och det gör det möjligt för oss att leverera produkter snabbare och mer exakt.


4. Inspirerande magasin ”Detaljer”

Vi har fortsatt att sätta vår prägel på branschen med vårt nya inspirationsmagasin ”Detaljer”. Magasinet är en katalog fylld med inspiration, bilder och nyheter för alla rum, och det har varit en värdefull källa för att hjälpa våra kunder att utforska vårt sortiment och hitta de perfekta detaljerna för sina projekt.


5. Våra ambassadörer inspirerar fortfarande

Våra utvalda ambassadörer har fortsatt att vara en källa till inspiration för inredningsentusiaster. Genom sina kreativa projekt och engagemang har de hjälpt oss att lyfta fram Beslag Design som en ledande aktör. Anela, Henrik, Lene, Isa, Josefine, Amanda och Ida har varit fantastiska ambassadörer under året. Här har vi samlat all inspiration från våra ambassadörer på Instagram i en guide.


6. Välkomnande av Pontus, ny VD

Den 1 september välkomnade vi stolt Pontus Eklind som Beslag Designs nya VD. Med en ny vision och en frisk energi kommer han att spela en viktig roll i vår framtida utveckling.

Pontus avslutar årets resumé med en liten framtidsvision:

 
"Vi på Beslag Design ser fram emot ännu ett år av innovation och framsteg. Vår strävan att erbjuda de bästa beslagen och inredningsdetaljerna kommer att fortsätta att driva oss framåt. Vi vill tacka våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för ert stöd under detta fantastiska år. Ni är en ovärderlig del av vår resa. Nu önskar vi er alla en fridfull jul och ett framgångsrikt nytt år! Varmt välkomna 2024."


Dela inlägget

Liknande artiklar

Steg-för-steg-guide: Garderobsbelysning som gör skillnad

Steg-för-steg-guide: Garderobsbelysning som gör skillnad

Josefine, en av Beslag Designs tidigare ambassadörer, belyser hur viktigt det är att tänka framåt när man planerar sitt hem. Genom att placera ut eluttag på strategiska platser redan när de skissade på husets planritning, kunde hon senare enkelt installera LED-belysning i garderoberna – en detalj som gjorde en enorm skillnad i ett område som annars är undanskymt från dagsljus.