Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Årsresumé 2020 – våra höjdpunkter och nyheter

Aktuellt

 / 2020-12-17

Årsresumé 2020 – våra höjdpunkter och nyheter

2020 har vart ett mycket speciellt år för hela världen med anledning av Corona. Turligt nog har vi på Beslag Design inte blivit negativt drabbade och vi har fortsatt kunna leverera ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Det har nu blivit dags att runda av 2020 och blicka tillbaka på några av våra höjdpunkter från året.


Foton: @angelicas.hem

1. Utsedda till årets företag
Torsdagen den 15 oktober 2020 tilldelades Beslag Design årets företag – något vi såklart är oerhört stolta över. Det får oss att fortsatt vilja ligga i framkant vad gäller utveckling och design. En del av motiveringen löd: ”Företaget är en fin förebild, som visar att det går att starta, växa och utveckla sitt företag med fortsatt hemvist på Bjäre." Något vi kanske inte allra minst visar genom punkt två på den här årsresumén.


2. Flyttat in i våra drömlokaler
I början av 2020 stod vårt nya lager och kontor klart. På Båstads bästa läge, precis intill stationen. Bygget tog sitt avstamp i företagets snart 50-åriga historia och det har under året gett oss alla stor motivation och arbetsglädje. Dessvärre har vi, på grund av Covid-19, inte kunnat visa upp vårt nya hem för alla som vi hade velat och vi fick tyvärr ställa in den planerade inflyttningsfesten. Men för dig som är nyfiken och inte har sett hur vi bor än, kika gärna på den här filmen.3. Välkomnat 9 nya kollegor
Under 2020 har vi fått 9 nya kollegor. Våra medarbetare är det allra viktigaste för oss, varför vi är så glada över att så många valt att ansluta sig till vårt team. Som arbetsgivare vill vi attrahera, utveckla och behålla kunniga medarbetare som vill utveckla företaget och sig själv genom ständigt lärande. När våra medarbetare växer och utvecklas, så växer vi både som bolag och som arbetsgivare. Så enkelt är det. Just nu har vi inga lediga jobb ute men vi tar gärna emot spontanansökningar. Skicka ett mail till oss där du berättar mer om dig och vad du söker.


4. Lanserat en ny hemsida
Vi har länge längtat efter att lansera en ny hemsida och den 29 september var det äntligen dags för oss att visa upp en del av vår nya hemsida. Håll till godo! Vår nya e-handel är än idag under uppbyggnad och vi testar och optimerar den för fullt. Vi ser fram emot att presentera den under 2021.


5. Genomfört flera lyckade samarbeten
Vi fortsätter att växa på Instagram och en del av vår framgångssaga där (tror vi i alla fall) är våra samarbeten. Under 2020 har vi haft den stora äran att samarbeta med flera Instagram-profiler, både stora och små. Vi är väldigt stolta över samtliga samarbeten men vill passa på att visa våra topp 3 samarbeten som vi haft under 2020.


Trendenser visar olika beslag i köket
Belysning i en platsbyggd bokhylla


6. Lanserat det spännande projektet Toniton x Beslag Design
Vi kände att människor behöver mer färg i sina liv och lanserade Toniton x Beslag Design. Tillsammans med Tekla Severin (@teklan) och teamet på Toniton lanserade vi beslagen Key, Circular, Hide och Thread – alla i Toniton’s utvalda kulörer.


7. Släppt mer än ett femtiotal nya artiklar
Under 2020 har Beslag Design släppt fler än ett femtiotal nya artiklar. För att du inte ska missa någon av årets nyheter så har vi sammanställt en lista med alla årets nyheter här.


Handtag Manor med bricka, LED-armatur Baski och Handtag Graf Big


Under 2021 kommer vi fortsätta att släppa spännande nyheter och se till att stärka vårt varumärke. Vi vill vara det självklara valet för handtag, knoppar, förvaring, tillbehör och belysning för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell.

Nu vill vi önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi ser fram emot ett 2021 där kreativitet, service, miljö och hållbarhet fortsatt är viktigt och prioriterat.

Med önskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Sandra Hemberg

Dela inlägget

Liknande artiklar

Det sitter i detaljerna – eller i 50 nya artikelnummer

Det sitter i detaljerna – eller i 50 nya artikelnummer

Ibland kliar det i fingrarna på oss alla att riva ut allt från golv till tak och totalrenovera för att skapa en helhet och stil som man många gånger drömmer om. I vissa fall kan det vara plånboken som sätter stopp, medan det i andra fall kan handla om att tiden inte räcker till. I ärlighetens namn är det inte heller särskilt hållbart – om det inte är absolut nödvändigt vill säga. Lösningen för att sätta en unik prägel på sitt hem eller ett projekt ligger närmare än så.
Årets belysningskatalog är här

Årets belysningskatalog är här

Nu är vår nya belysningskatalog lanserad, fylld med flera spännande belysningslösningar. Bland nyheterna hittar vi bland annat en ny LED-spot med flera smarta funktioner, två LED-armaturer, en ny dimmer samt en liten och lättmonterad lådbelysning.