⁠Smart förvaring som organiserar och förenklar | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Smart förvaring som organiserar och förenklar

Aktuellt

 / 2022-03-18

Smart förvaring som organiserar och förenklar

Nu är vår nya katalog med förvaring här! ⁠Smart förvaring som organiserar och förenklar vardagen. Beslag Design har ett stort sortiment som tar tillvara på hemmets alla utrymmen, oavsett om det är i köket, tvättstugan eller garderoben.⁠ ⁠



I vår förvaringskatalog hittar du bland annat hörnkaruseller, skåputdrag, lådinsatser, källsortering, garderobsinsatser och städskåpsinsatser. Allt för att göra tillvaron lite mer bekväm. Förvaringslösningar som är både funktionella och som tar minimalt med plats. 

Källsorteringslösningar
Vi på Beslag Design tycker att det ska vara enkelt att sopsortera. Hos oss hittar du en mängd olika källsorteringslösningar som gör det enkelt att få in sortering i alla hem och underlättar hanteringen. Skräddarsy din källsortering så att den passar dig och ditt projekt. Bra för både dig och planeten! Kontakta oss idag så berättar vi mer.


Hero är lösningen

Future compress lock
En smart nyhet i förvaringskatalogen för 2022 - ett kompress lock för behållare med plastsortering. Locket gör så att plasten stannar i hinken och inte expanderar uppåt. Läs mer om future compress lock på sida 38 i vår förvaringskatalog.

Hörnkarusell Recorner Maxx Planero 3/4
Recorner Maxx Planero är en trefjärdedels-karusell (3/4) för bänkskåp utan mittstolpe. Ger 20% mer förvaring per hyllplan jämfört med en vanlig stolpkarusell. Alla hyllplan är lätta att flytta och var och en klarar en belastning på 28 kg. Kan eftermonteras i kök.



Lådinsats Besticklåda Classic
En lådinsats tar hand om dina bestick och redskap samt förhindrar att de repar eller skadar lådan de ligger i. Vi har lådinsatser i olika storlekar som du kan förvara allt ifrån bestick till kryddor och burkar i. En av årets nyheter är besticklådan Classic som passar Blum Tandembox i 500 mm djup och kan även kapas för att passa andra lådor.




Fler nyheter som visas i vår nya förvaringskatalog:
- Filtmatta på rulle - Hasselnöt
- Källsortering Cube Basic Eco
- Källsortering Trend Highside Eco
- Källsortering Cube Basic Low
- Källsortering Cube Compact Eco
- Källsortering Side 600 Eco
- Städskåpsutdrag Deluxe

Bläddra i katalogen nedan eller här.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Matcha din köksinredning med köksreling Aveny i obehandlad ek

Med stor entusiasm presenterar vi det senaste tillskottet till vår familj av köksrelingar – Aveny i obehandlad ek. Det nya utförandet öppnar upp en värld av möjligheter för att anpassa köksrelingen precis efter dina önskemål och skapa en enhetlig look som smälter samman med din köksdesign. Köksreling Aveny i obehandlad ek är inte bara en funktionell förvaringslösning – det är en detalj som förhöjer inredningen.
Utforska vårens inspirerande nyheter

Utforska vårens inspirerande nyheter

Vårens nyheter har äntligen anlänt, och vi är stolta över att presentera ett sortiment som är både brett och inspirerande. Från eleganta och diskreta detaljer och långa praktiska handtag, till mer robusta med industriell, tuff attityd – vi har något för varje smak och behov.