⁠Smart förvaring som organiserar och förenklar | Beslag Design

Återförsäljare

Glömt lösenordet?
Smart förvaring som organiserar och förenklar

Nyheter

 / 2022-03-18

Smart förvaring som organiserar och förenklar

Nu är vår nya katalog med förvaring här! ⁠Smart förvaring som organiserar och förenklar vardagen. Beslag Design har ett stort sortiment som tar tillvara på hemmets alla utrymmen, oavsett om det är i köket, tvättstugan eller garderoben.⁠ ⁠I vår förvaringskatalog hittar du bland annat hörnkaruseller, skåputdrag, lådinsatser, källsortering, garderobsinsatser och städskåpsinsatser. Allt för att göra tillvaron lite mer bekväm. Förvaringslösningar som är både funktionella och som tar minimalt med plats. 

Källsorteringslösningar
Vi på Beslag Design tycker att det ska vara enkelt att sopsortera. Hos oss hittar du en mängd olika källsorteringslösningar som gör det enkelt att få in sortering i alla hem och underlättar hanteringen. Skräddarsy din källsortering så att den passar dig och ditt projekt. Bra för både dig och planeten! Kontakta oss idag så berättar vi mer.


Hero är lösningen

Future compress lock
En smart nyhet i förvaringskatalogen för 2022 - ett kompress lock för behållare med plastsortering. Locket gör så att plasten stannar i hinken och inte expanderar uppåt. Läs mer om future compress lock på sida 38 i vår förvaringskatalog.

Hörnkarusell Recorner Maxx Planero 3/4
Recorner Maxx Planero är en trefjärdedels-karusell (3/4) för bänkskåp utan mittstolpe. Ger 20% mer förvaring per hyllplan jämfört med en vanlig stolpkarusell. Alla hyllplan är lätta att flytta och var och en klarar en belastning på 28 kg. Kan eftermonteras i kök.Lådinsats Besticklåda Classic
En lådinsats tar hand om dina bestick och redskap samt förhindrar att de repar eller skadar lådan de ligger i. Vi har lådinsatser i olika storlekar som du kan förvara allt ifrån bestick till kryddor och burkar i. En av årets nyheter är besticklådan Classic som passar Blum Tandembox i 500 mm djup och kan även kapas för att passa andra lådor.
Fler nyheter som visas i vår nya förvaringskatalog:
- Filtmatta på rulle - Hasselnöt
- Källsortering Cube Basic Eco
- Källsortering Trend Highside Eco
- Källsortering Cube Basic Low
- Källsortering Cube Compact Eco
- Källsortering Side 600 Eco
- Städskåpsutdrag Deluxe

Bläddra i katalogen nedan eller här.

Dela inlägget

Liknande artiklar

Köksreling Aveny - en vacker detalj för ditt kök

Köksreling Aveny - en vacker detalj för ditt kök

Nu lanserar Beslag Design ännu en nyhet - en stilren köksreling, tillverkad av massiv obehandlad mässing, som blir en vacker detalj för ditt kök. Placera köksreling Aveny på köksväggen för att förvara köksredskap, grytlappar och kökshanddukar. Eller varför inte montera den på köksön för att ha dina köksredskap exponerade och inom räckhåll? Aveny har en rak och enkel design som passar i både moderna och klassiska miljöer.