Samarbete med sex influencerprofiler | Beslag Design
Återförsäljare
Glömt lösenordet?
Vi visar upp vårt sortiment i samarbete med sex influencerprofiler

Aktuellt

 / 2022-05-16

Vi visar upp vårt sortiment i samarbete med sex influencerprofiler

Beslag Design tar hjälp av sex noga utvalda influencerprofiler för att visa hur detaljer som handtag, knoppar, förvaring, tillbehör och belysning gör helheten. Inrednings- och lifestyleprofilerna kommer under resten av året att inspirera med detaljer som lyfter inredningen.



”Att skapa genuina och inspirerande samarbeten är en viktig del för oss och i vår varumärkesstrategi. Fredrik, Ida, Amanda, Josefine, Amalie och Katerina matchar oss och vårt varumärke perfekt. Förutom att de alla är otroligt duktiga kreatörer så har de också öga för inredning och delar vår passion för detaljer”, berättar Sandra Hemberg, Medie- och kommunikationschef på Beslag Design.

Hur vore livet utan detaljer?
Ett rum berättar vem du är. Så låt detaljerna ta plats och bli en del av känslan. Beslag Design har dörrhandtag, knoppar, handtag och belysning för alla rum. Detaljer som mjukar upp eller stramar till. Som sticker ut eller smälter in.

Beslag Design firar ett halvsekel i designens tjänst. Sedan 1972 har ett brinnande intresse för design genomsyrat hela verksamheten, från minsta knopp fram till idag.

Ett samarbete med sex influencerprofiler
Influencerprofilerna Fredrik Karlsson, Ida Mårtensson, Amanda Axelsson, Josefine Svensson Eklund, Amalie Fagerli och Katerina Dima kommer under resten av året att välja ut och visa upp sina favoriter ur Beslag Designs sortiment. Profilerna kommer låta oss följa med under renoveringar och spännande projekt, där de visar hur detaljer ofta blir pricken över i:et. Små saker som gör stor skillnad.

”Jag är SÅ peppad! Det känns otroligt roligt och ärofyllt att få arbeta med Beslag Design 2022. Vi har använt deras produkter sedan tidigare och nu när vi står inför en helrenovering ska det bli spännande att experimentera ännu mer med sortimentet. Det känns fint att jobba med ett företag som jag vet finns i mångas hem och är tillgängligt för många. Plus att, pricken över i:et på ett byggprojekt är ju detaljerna. Så att de detaljerna kommer att vara från Beslag Design känns fantastiskt!”, berättar Amanda Axelsson som driver Instagram-kontot @amandaxelssson.

Ambassadörskapen och kampanjerna görs i samarbete med byrån Social Influence.


Läs intervjun med Fredrik »

Läs intervjun med Ida »



Läs intervjun med Amanda »

Läs intervjun med Josefine »



Läs intervjun med Amalie »

Läs intervjun med Katerina »

Dela inlägget

Liknande artiklar

Skönheten i enkelheten: Obehandlade trähandtag och knoppar

Skönheten i enkelheten: Obehandlade trähandtag och knoppar

I en värld där varje detalj i vårt hem berättar en historia om vem vi är och vad vi värderar, introducerar vi stolt vår nya kollektion av handtag och knoppar i obehandlat trä. Dessa produkter är inte bara en del av inredningen; de är en inbjudan till att skapa, anpassa och uttrycka din unika stil. Våra nya handtag och knoppar i obehandlad ek – Pinta och Shelter, samt knoppen Circum – är som ett oskrivet blad som väntar på din personliga touch.
Möt våra ambassadörer för 2024

Möt våra ambassadörer för 2024

Med glädje presenterar vi våra ambassadörer för 2024. I år välkomnar vi sju noggrant utvalda influencers som kommer att sprida vårt budskap om vikten av detaljer för att skapa helheten. Dessa profiler kommer att guida oss genom spännande renoveringsprojekt, inspirerande DIY-initiativ och visa detaljer från vårt sortiment för alla rum. Välkommen att lära känna våra ambassadörer lite bättre.